Oli vähän liikaa nyt taukoa kirjoittelemisissa, mutta enköhän taas aloita ihan kunnolla päivittelemisen. (: Viimeaikojen shoppailuja kerron tässä postauksessa.

999132.jpg

Printti t-paita, jonka ostin tahallani liian isoa kokoa, 38. Ihanan rento, ja jotenkin pidän hirveästi tuosta printistä. Paidan ostin H&Mltä, ja alennuksessa, vain 4.90e. Tykkään.

1078975.jpg

Uusi jakku - vihdoinkin. Olen pitkään etsinyt täydellisesti istuvaa mustaa jakkua, jossa ei olisi liian lyhyitä hihoja. Kaikissa jakuissa on liian lyhyet hihat. Outoa. Mutta tämä istui aivan täydellisesti, ja sen ostin Seppälästä, alesta myös. Maksoi vain 19.90. Olen todella tyytyväinen tähänkin, mutta napeista en vain pitänyt, ja tähän jakkuun meinaan ostaa uudet napit.1078992.jpg

Spirit Andreas - malliset kengät. Samat kengät kuin viime postauksessa, mutta kaupassa päätinkin sitten ostaa ihan mustat vain. Valkoiset olisi mennyt kuitenkin käytössä liian nopeaa likaisiksi, ja muutenkin mustat sopivat paremmin vaatteisiini. Kengät ovat aivan ihanat, pehmeät, lämpöiset, ja aivan mahtavat kävellä. Tykkään todella paljon. Maksoi 39 euroa.

1079010.jpg

Uudet pillit, samanlaiset kuin vanhemman postauksen raitahousut. H&Mstä, 19.90. Samanlaisten kuvaa en löytänyt, mutta kuvan housut on oikeastaan täysin vastaavat, mutta omani olivat tummanharmaat.

Lisäksi ostin uuden talvitakin, josta en kuvaa löytänyt. Musta, ihanan lämpöinen takki löytyi H&Mstä vain 19.90. Oli todella halpa niin ihanaksi talvitakiksi. :) Hyvä löytö oli.

Tykkäätkö? :)