Soitin tänään suosikki kenkäkauppaani Spiristoreen, ja kyselin tettipaikkaa. Harmikseni sinne ei tänä vuonna otettu tettiläisiä, mutta ehkä parempi onni ensivuonna. :> Viellä pitäisi soitella muihin kenkäkauppoihin, ja pariin vaatekauppaan.

972574.jpg

Rakastan tätä mekkoa. Olen ajatellut tätä ehkä mustien legginsien, tai mustien ohuiden sukkahousujen kanssa. Kokeilemalla selviäisi mikä sopisi. Tämä maksaa kyllä 55.00£, eli n. 79 euroa. Mutta haluaisin kyllä säästää tähän, koska niin paljon tykkään tästä. Pidän varsinkin mekon rypytyksistä, ja alla olevista söpöistä 'ruseteista'. :> Ja mekko on Lipsystä, mistä olen aiemmin ostanut vain yhden hameen. Osoite on http://www.lipsy.co.uk

972615.jpg

Nämä kengät huomasin TeenVoguen mainoksesta. Rakastuin näihin heti. Kengät maksavat 19.99$, eli vain n. 14 euroa. Ihan huippuhalvat, pitäisi tutkia viellä paremmalla ajalla, lähetettäisiinkö niitä Suomeenkin. AEshoesin kengät on muutenkin aika halpoja, että kannattaa tutkia. Kivojakin löytyy. :> http://www.aeshoes.com

Itseottamia kuvia ei löydy muuten sen takia viellä, kun vanha digikamera on hajonnut, ja vaaleanpunainen Casion uusi kamerani seikkailee viellä postin mukana.

Tällaista vain tällä kertaa. Mitäs pidät näistä, ja minkä kanssa yhdistelisit? :>

Viikonloppuna minut löytääkin sitten Tampereelta, Stockmannin Hulluilta Päiviltä, Andiamon Klubi-illasta ja Spiritstoressa kuolaamassa kenkiä. Ja vaatekaupoista, ajattelin tutustua Super MUKA VA Shoppiin (Näsilinnankadulla), jossa en ole ikinä käynyt. Hyviä shoppailuja kaikille muillekkin. :))